Memorijske kartice i čitači

(104 proizvoda)

Želiš da su nezaboravne dogodovštine i događaji sigurno spremljeni na tvojem fotoaparatu ili kameri? Prije kupnje usporedi različite čitače i memorijske kartice i izaberi pravi medij koji će sigurno spremiti tvoja sjećanja.

U kategoriji memorijske kartice i čitači možeš birati između široke ponude različitih tipova proizvoda s kojima je fotografiranje još učinkovitije. Najpopularniji proizvođači memorijskih kartica su SanDIsk, Transcend, Sony i Kingston.

Compact Flash odnosno CF je memorijska kartica najbolja za spremanje fotografija na fotoaparate. Prije kupnje provjeri veličinu memorije, brzinu pisanja i čitanja i vrijeme garancije. CF kartice imaju naime duge, čak desetogodišnju, garanciju. Memory Stick (MS) također koristimo kad želimo povećati memoriju fotoaparata. Na raspolaganju su različiti tipovi kartica kao što su MS, MS PRO, MS DUO PRO i MS M2 micro. Najčešće se koriste MS Pro i MS M2 micro.

Secure Digital (SD) memorijske kartice su manjeg formata i razvili su ih poduzeća Panasonic, SanDisk i Toshiba. SD kartice su na raspolaganju u modelima SD, SD HC i micro SD HC. Raspon kapaciteta SC HC (s visokim kapacitetom) dolazi do 32 GB, SD XC je kartica koja ima memoriju do 2 TB (extended capacity). Možeš birati i među mnogim drugim pametnim karticama na koje ćeš spremiti svoje dogodovštine.

Kako najbrže i najjednostavnije prenijeti svoje fotografije na kompjuter? S čitačima kartica koje čitaju kartice tipa CD, SD, MMC, XD, MS, MS PRO, MS DUO, Micro Drive i druge je prenošenje fotografija mačji kašalj. Ako želiš izbjeći traženje odgovarajuće memorijske kartice, na raspolaganju su ti i univerzalni uređaji koji podupiru većinu modela i formata kartica.

više
Savjeti 0
104 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka