Uređaji za grijanje

(387 proizvoda)

Da li je u tvom domu prehladno tijekom zime unatoč svim postojećim izvorima grijanja? Onda može biti dobro vrijeme da se odlučiš za kupnju novog uređaja za grijanje. Niske temperature u domu danas više nisu nerješiv problem, jer postoji čitav niz grijaćih tijela, s kojima možeš postići i regulirati temperaturu u životnim prostorima i pobrinuti se za ugodnost u domu. Prije kupnje pogledaj veliku ponudu takvih uređaja i odabiri pravi da bi temperatura u tvom domu uvijek bila ugodna.

U kategoriji uređaja za grijanje možeš naći radijatore, kalorifere, konvektore, IR panele, grijalice, bojlere, kao i razne infracrvene i halogene peći. Najpoznatija i najkorištenija metoda grijanja je grijanje s radijatorima. Možeš naći zidne, kupaonske i električne radijatore za zagrijavanje prostora koji toplinu emitiraju sa svoje ugrijane površine. Grijalice su posebno pogodne za manje prostore i rade na struju ili plin, a mogu se prenositi okolo. Kaloriferi su ležeći, zidni ili stojeći. Ležeće i stojeće postaviš bilo gdje u prostoriji koju želiš ugrijati, dok se zidni montira na zid. Oni se razlikuju ovisno o snazi, a možeš birati između kalorifera od nekoliko stotina do nekoliko tisuća W snage ovisno o učinkovitosti grijača.

Kako bi osigurao da je temperatura vode u tvom domu uvijek optimalna, na raspolaganju ti je klasični bojler, čija je glavna funkcija grijanje vode i radi na struju. Među proizvođačima bojlera su najpoznatija imena Gorenje, Ariston, Končar, ali također možeš naći široku ponudu drugih poduzeća. Postoje bojleri na struju, plin ili druga goriva te možeš birati između protočnih ili akumulacijskih grijača vode. Osim toga, možeš naći veliki broj IR panela, konvektora i infracrvenih i halogenih peći. To bi ti izbor bio doista jednostavan i da proizvod ne pretplatiš, preporučamo ti da prvo pogledaš cijelu ponudu, a zatim odabereš odgovarajući uređaj za grijanje.

Prikaži više
387 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Kaloriferi su odličan izbor kada se radi o zagrijavanju manjih prostorija, mali su i lako ih je premještati što ih či...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka