Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Ljekovi i ostalo

(600 proizvoda)

Kako poboljšati svoje zdravlje? Svako od nas se ponekad loše osjeća ili ga nešto boli. Kako to spriječiti i što napraviti kad se razbolimo? Da bi olakšao odluku, prije kupnje pregledaj šarolik izbor lijekova i drugih dodataka s kojima si možeš pomoći.

Kapsule, tablete, sirupi, kreme i različiti čajevi samo su neki od proizvoda koje možeš koristiti kada te boli glava, kada ti je slabo, kada se prehladiš ili kad ti probleme uzrokuju alergije ili herpes. Možda želiš prestati pušiti jer znaš da to šteti zdravlju, u tome ti mogu pomoći žvakače gume za odvikavanje od pušenja.

Ako se želiš dobro osjećati, moraš se pobrinuti za svoje zglobove, mišiće i kosti – posebno nakon ozljede te također ako si opterećen sportskim ili drugim fizičkim aktivnostima ili ako imaš probleme s reumom. Možeš si pomoći različitim gelovima protiv bolova i upala ili kremama koje nanosiš direktno na upaljeno mjesto, a na raspolaganju su ti kapsule i različiti prašci koji učinkovitu okrepe mišiće, kosti i zglobove.

Zdravlje je jedna od naših najvećih vrijednosti zato za njega moramo brinuti u čim većoj mjeri. Zaista je bolje spriječiti nego liječiti pa je neophodno da na zdravlje misliš prije nego se razboliš. Za otpornost, tvoje tijelo treba vitamine i druge hranjive tvari, a hrana koju jedemo ne sadrži uvijek dovoljno nutritivnih vrijednosti, zato si možeš pomoći šumećim tabletama i drugim dodacima za prehranu.

Zdravi su i različiti čajevi koji pozitivno utječu na poboljšanje probave i olakšavaju i druge zdravstvene probleme, a s njihovom pomoći možeš pobijediti i stres jer redovna konzumacija čajeva smiruje živčani sustav i utječe na dobro raspoloženje.

Prikaži više
Savjeti 0
600 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka