Namještaj

Namještaj

Upravo renoviraš cijeli dom ili trebaš samo jedan komad namještaja, krevet, stol ili nove stolice? Kakav namještaj izabrati ako imaš maleni stan i ne želiš ga previše natrpati? Među šarolikom ponudom proizvoda pronađi namještaj koji ti odgovora i tako si prije kupnje olakšaj konačnu odluku.

Možeš birati među stolovima, stolicama, ormarima i drugim namještajem za dnevne sobe, kuhinje i blagovaonice, dječje sobe, spavaće sobe i kupaonice te sve ostale prostore svog doma, a na raspolaganju su također različiti dodaci namještaju kao što su nosači za police, kuke, vreće za sjedenje i drugo. Za ljepšu okolicu se pobrini primjerenom izabranim vrtnim odnosno vanjskim namještajem.

Opremanje doma obično počne pri izboru većih komada namještaja, a prvenstveno moramo razmisliti o tome kakvu kuhinju želimo. Čak i na tako maloj kvadraturi postoji puno mogućnosti o kojima moraš dobro razmisliti jer kuhinju ne mijenjaš svake godine nego ju obično kupuješ za dulje vrijeme. Možeš ju opremiti kuhinjskih ormarićima različitih veličina i oblika, a možeš izabrati i vrljivi kutni sistemi ili otvorene regale i police, a na to onda dodaš ostale komade kuhinjskog namještaja kao što je na primjer umivaonik.

U dnevnoj sobi je bitan pravilan izbor sjedeće garniture odnosno različitih dvosjeda i trosjeda, naslonjača, fotelja i taburea za noge. Bitno je da se odlučiš za dovoljno izdržljivu garnituru od ne previše osjetljivog materijala koja po mogućnosti još ima i prevlaku koju možeš prati u perilici rublja. Sjedeća garnitura mora biti dovoljno velika da na njoj mogu uživati svi članovi obitelji, a istovremeno neka bude čim udobnija.

Kupaonski namještaj mora biti napravljen od materijala koji su otporni na vodu, a istovremeno i primjerenog oblika da njime pokriješ ružne vodovodne naprave i u njih sakriješ što više pomagala.

Prikaži više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka