Šišači

(121 proizvod)

Imaš svoj frizerski salon i trebaš novi kvalitetni aparat za šišanje kose? Tražiš način kako kosu ošišati u udobnosti vlastitog doma i tako malo i uštedjeti? Šišači se razlikuju obzirom na tehnička svojstva i zato je teško naći pravog. Da bi bio izbor lakši, prije kupnje provjeri široku ponudu različitih aparata i međusobno ih usporedi.

Šišači su primjereni tako za profesionalne frizerske salone kao i za kućno korištenje, a namijenjeni su šišanju kratke kose. Najčešći proizvođači su Philips, Remington, Panasonic, Babyliss, Braun, Imetec i Grundig, a šišači se dijele s obzirom na to koliko je maksimalna dužina kose za koju su primjereni te po načinu punjenja.

Zajedničko svim šišačima je to da su primjereni za šišanje kratke kose, no neki mogu šišati isključivo vrlo kratku kosu dok neki mogu i malo dužu. Znači, prije kupnje obavezno provjeri podatke o maksimalnoj dužini kose u milimetrima – u slučaju da je aparat namijenjen šišanju muškaraca ili djece s vrlo kratkom kosom možeš kupiti onog kojem je broj milimetara niži.

Šišači se razlikuju i s obzirom na vrstu punjenja – električki, baterijski ili kombinacija. Ako aparat namjeravaš koristiti doma ili u frizerskom salonu, u blizini utičnica, primjerenije je električno punjenje, no ako ćeš ga koristiti na putovanjima, u kampu ili negdje drugdje gdje nema struje dobro dođe baterijsko punjenje.

Prije kupnje šišača provjeri jesu li rezači napravljeni od kvalitetnog materijala (npr. titan), da li ih je moguće odstraniti i tako ih očistiti pod vodom te koliko buke aparat proizvodi. Također se informiraj možeš li namještati maksimalnu dužinu kosu te kakvi su dodaci priloženi u paketu (glava, četka za čišćenje). U slučaju česte i dugotrajne upotrebe bitno je prvenstveno da je aparat kvalitetan, lagan i udoban za držanje.

Prikaži više
Savjeti 0
121 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka