Dječja oprema

Dječja oprema

Život novog člana obitelji možeš znatno olakšati raznovrsnom dječjom opremom i tako mu omogućiti udobnosti i sigurnost. U ovoj ćeš kategoriji naći širok odabir raznolike dječje opreme poput dječjih krevetića, stolovi za prematanje, stolica za hranjenje, ruksaka i klokanica, dječjih podloga za igru i guralica, sigurnosnih ograda, košara i sličnih proizvoda. Kako bi izabrao najbolji proizvod preporučujemo da pregledaš cjelokupnu ponudu te potom odabereš proizvod koji će odgovarati svim tvojim potrebama i potrebama tvog djeteta.

Jedan od najvažnijih proizvoda koje kupujemo i prije rođenja djeteta je sasvim sigurno dječji krevetić. On mora biti u prvom redu prave veličine, mora biti udoban i kvalitetno napravljen, a na raspolaganju su ti brojni modeli različitih karakteristika i motiva. Među stolovima za prematanje možeš izabrati model s ladicama ili policama na koje ćeš moći pospremiti pelene, maramice, kreme i svu ostalu opremu koju svakodnevno koristite.

Bebe će se sigurno veseliti novim ležaljkama, podlogama za igru, hodalicama ili klokanicama u kojima će im biti zabavno u krugu obitelji. S obzirom na to koliko brzo rastu uvijek ste nekako u potrazi za novom odjećom i obućom. U toj ćete kategoriji pronaći ogroman odabir koji će zadovoljiti svakoga.

U potkategoriji Dojenje naći ćeš različiti pribor poput prsnih pumpi, jastučića i štitnika za bradavice. Kada dijete malo poraste treba se pobrinuti i za udoban način hranjenja. Bočice, grijači, sterilizatori, dječji jedaći pribor i sve ostalo što ti treba je u potkategoriji hranjenje.

Za odgovarajuću njegu i higijenu djeteta pobrini se pelenama, kadama, kahlicama, toplomjerima, kozmetičkim sredstvima za njegu poput dječjih šampona, krema, sapuna i ostale dječje kozmetike.

Prikaži više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka