Potraži među prikazanim proizvodima

Maskare

(14 proizvoda)

Treba vam nova maskara jer se stara osušila? Možda maskara koju trenutno koristite nije dovoljno dobra i želite novu? Želja vam je isprobati maskaru u boji? Prije nego se odlučite na kupovinu nove maskare provjerite što se sve nudi na tržištu, usporedite maskare po boji, proizvođaču i cijeni i izaberite najbolju.

U kategoriji Maskare proizvode možete podijeliti s obzirom na proizvođača i cijenu. Možda vam se na prvi pogled čini da sve maskare ispunjavaju svoju osnovnu zadaću – ističu trepavice – međutim, to nije uvijek tako. Prije kupovine razmislite što želite maskarom postići – želite li duže / deblje trepavice, vodootpornu maskaru ili vam je najvažnije da maskara ne ostavlja grudice na vašim trepavicama.

Maskara za efekt produženih trepavica ima, primjerice, gustu četkicu koja omogućava da što više šminke ostane na samim trepavicama. Maskare koje se koriste za efekt zadebljanja, čine trepavice izraženijima. Ova vrsta šminke sadrži formulu s kombinacijom voska i silikonskih polimera koji, jednostavno rečeno, omogućavaju da se na trepavicama zadrži premaz.

Vodootporne maskare sadrže posebnu sintetičku formulu koja odbija vlagu, a pri upotrebi takve maskare vašim je trepavicama potreba i dodatna hidratantna njega s obzirom na to da su vodootporne maskare prilično agresivne. Maskara koja će spriječiti stvaranje grudica obično u svom sastavu ima sastojke poput glicerina ili ekstrakta svile. Četkice u takvim maskarama imaju duže dlačice koje omogućavaju jednakomjeran nanos.

Odabir se možda čini jednostavnim, ali svaka maskara nije ista pa se pobrinite da ste prije kupovine odabrali onu koja vam najbolje odgovara i koja će vam dugo vremena služiti.

Prikaži više
Savjeti 0
14 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka