Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Daljinski upravljač

Digitalni izlazi

Izmjenjivač CD-a

CD playeri

(2 proizvoda)

Obožavaš glazbu i želiš iz svojih CD-a istisnuti najkvalitetniji zvuk? Onda se pobrini da imaš novi CD player koji još k tome možeš i nositi okolo. Da bi bila odluka lakša si prije kupnje pogledaj kompletnu ponudu i izaberi sebi najboljeg.

Na raspolaganju su playeri različitih proizvođača i različitih tipova. Možeš birati između playera koji za svoje djelovanje trebaju posebno priključene zvučnike ili prijenosnog radija koji ima ugrađen CD player. Za profesionalniju upotrebu su na raspolaganju također CD playeri – treneri vježbe koji glazbenicima nude mogućnost usporavanja reprodukcije CD-a bez da bi promijenili visinu snimke. Po želji možeš naći i playere koji imaju digitalni utor, mjenjač CD-a (omogućuje da u player namjestiš više CD-a odjednom) i mogućnost MP3 reprodukcije.

Ako želiš dobiti najkvalitetniji zvuk, izaberi CD player na kojeg ćeš naknadno priključiti zvučnike. Playeri za već ugrađenim zvučnicima, naime, ne mogu omogućiti tako visoki stupanj reprodukcije kao kvalitetni zvučnici koji su kompatibilni s CD playerom. Kvalitetniji imaju digitalni utor, podupiru različite formate reprodukcije te im je najčešće priložen i daljinski upravljač. Za nostalgičare koji u svoj player vole staviti kazete su primjereniji radiji koji imaju ugrađen kazetofon iako je ponuda takvih rijetka.

S obzirom na to da se glazba s CD-a sve brže prebacuje na uređaje s USB tehnologijom je možda pametno da potražiš player koji podupire USB, a inače se usredotoči na tehničke karakteristike.

Prikaži više
Savjeti 0
2 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka