Navlake, etui i torbice

(638 proizvoda)

Želite zaštititi vaš mobitel od oštećenja, ili želite da postane jedinstveni modni dodatak? U oba slučaja na izbor vam stoje najrazličitije vrste navlaka, etuia i torbica, koji uz zaštitu od ogrebotina, udaraca i prljavštine također pružaju poseban izgled vašem mobilnom telefonu. Prije kupnje usporedite različite artikle i time si olakšajte izbor.

U kategoriji Navlake, etui i torbice dostupni su proizvodi različitih proizvođača koje možete odabrati ovisno o tome za koji telefon su dizajnirani. Navlaka i euti mogu biti izrađeni od različitih materijala, kao što su guma, silikon, ili izdržljiva plastika, umjetna koža, itd. Oni nude zaštitu od pada, prljavštine, ogrebotina i ostalih oštećenja jer su izdržljivi i robusni.

Također možete odabrati i zaštitnu torbicu, uključujući i vrlo popularne preklopne torbice. One zaslonu i cijelom telefonu pružaju zaštitu, a ima i onih koje ne dodaju puno dodatne težine i debljine, kao i kompaktnije, koje vam omogućuju pohranjivanje osnovnih potrepština. Možda vam je potrebna torbica za trčanje, koju jednostavno namjestite na nadlakticu, a tijekom sportskih aktivnosti vam omogućuje javljanje na pozive i slušanje glazbe.

Za one koji ne žele samo zaštitu, već i nešto više, savršeni su razne modne navlake. Koje će uljepšati vaš telefon sa različitim motivima ili mu dodati rep i uši. Za svaku navlaku ili torbicu za koju se odlučite, pazite da pruža dobru zaštitu, nudi dobar osjećaj u ruci i omogućuje pristup svim funkcijama i tipkama na telefonu.

Prikaži više
Savjeti 0
638 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka