Dječja kolica

(60 proizvoda)

Kako odabrati prava kolica? Postoje li razlike između kolica za novorođenčad i dojenčad? Kako te ne bi zatrpala hrpa novih informacija, još prije kupovine pregledaj široku ponudu raznih kolica, pa se tek nakon toga odluči za ona kolica koja će tebi i tvojem djetetu najviše odgovarati.

Kategorija kolica uključuje kolica za novorođenčad i dojenčad, a birati možeš između kolica s 3 ili 4 kotačića za jedno dijete ili blizance. Kolica su različito oblikovana, a proizvode ih Peg Pegero, Pacific, Quinny, Martinelly i drugi.

Za novorođenčad najprimjerenija su kolica s dubokom prostranom košarom, čija podloga mora biti ravna i čvrsta da se ne bi udubila od djetetove težine. Za dojenčad koja već sama sjedi, primjerenija su sportska kolica s dovoljno čvrstim sjedalom i naslonjačem. Bitno je da se naslonjač može u potpunosti spustiti ili dignuti do 90 stupnjeva, ukoliko je dijete živahno. Odabrana kolica trebala bi imati odvojivi dio za stopala.

U ponudi su i kolica koja se mogu složiti kao kišobran, kod kojih moraš obratiti pozornost na tvrdoću sjedala i naslonjača. Sjedalo se kod nekih kolica može namjestiti u dva smjera.

Prije kupovine dobro promisli za kakve sve svrhe ćeš kolica koristiti jer postoje razlike između gradskih kolica i onih za malo neravniji teren.

Potkategorija Oprema za dječja kolica uključuje razni dodatni pribor kojima ćete osigurati djetetu najudobniju vožnju. Suncobrane potražite kako dijete ne bi bilo izloženo direktnom suncu, posebno za vrućih ljetnih mjeseci, a dodatnu torbu potražite ako vam nedostaje mjesta za razne potrepštine koje vam moraju biti pri ruci. Tu su i zaštite od kiše, zamjenski kotači, zimske navlake i brojni drugi dodaci.

Prikaži više
Savjeti 0
60 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka