Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Kemijske olovke

(7 proizvoda)

U velikoj ponudi kemijskih olovaka teško je naći pravu, zar ne? Kako bi odluka bila što jednostavnija, pregledaj raznoliku ponudu i nađi pravu kemijsku olovku za sebe.

Dostupne su kemijske olovke različitih proizvođača među kojima su najčešći Pilot, Bic, Quill, ali i druga imena. Možeš izabrati klasične kemijske olovke s kućištem i tintom u različitim bojama, a možeš naći i one s prozirnim kućištem koje ti omogućava pregled razine tinte pa je lakše znati kada je potrebno zamijeniti uložak. Osim kemijskih olovaka s klasičnim patentom na pritisak, postoje i pisala s mehanizmom na okretanje. Ako ne voliš plastične, možeš odabrati i aluminijsku kemijsku olovku.

Ako tražiš nešto posebno pogledaj kemijske olovke poput onih koje se sastoje iz više spremnika tinte u različitim bojama, kemijske olovke s laserom, olovke na trakici sa stalkom ili čak olovku u obliku injekcije.

Ne smiješ previdjeti ni prekrasne poklon pakete koje tvoje suradnike ili poslovne partnere zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

U svakom slučaju, praktično je izabrati olovku s gumenim držačem koji pomaže pri preciznom pisanju. Možeš izabrati i različite debljine pisma, naravno ovisne o širini mine koja je svojstvena svakoj olovci.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka