Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Boja

Dodaci za kućno kino

(4 proizvoda)

Imaš odlično kućno kino, ali te smeta raspored njegovih elemenata? Ako želiš sastavne dijelove svog kućnog kina optimalno rasporediti u prostoru, različiti nosači i stalci predstavljaju najbolje moguće rješenje. Ponudu tih, i ostalih dodataka pogledaj ovdje i potraži elemente koji će unaprijediti tvoje kućno kino.

Na raspolaganju su različiti nosači za televiziju, stalci za zvučnike, daljinski, žarulje za projektore, baterije i drugi praktični dodaci.

Postoje dvije vrste nosača za televiziju: zidni i stropni. Zidne ćeš pronaći u tri oblika: fiksne, okretljive i nagibne. Fiksni su korisni prvenstveno zato jer dnevna svjetlost neće uzrokovati problem s vidljivošću – televizor jednostavno namjestiš tamo gdje sunčeva svjetlost, u niti jednom trenutku dana, neće smetati slici na televizoru. U suprotnom se radije odluči za okretljivi ili nagibni zidni nosač s kojim ćeš moći pomicati poziciju i prilagođavati se sunčevoj svjetlosti. Osim zidnih postoje i stropni nosači koje možeš upotrijebiti u slučaju prenatrpanih zidova odnosno u slučaju nedostatka prostora.

Na raspolaganju su i nosači za projektore koji služe njihovom pravilnom postavljanju za idealni prikaz slike.

U sistemu kućnog kina su vrlo korisni i stalci za zvučnike koji omogućuju raspored na točno određeno mjesto, a s tim i idealnu mogućnost za čim bolju zvučnu pokrivenost prostora.

Neophodan dio opreme svakog kućnog kina su daljinski upravljači s kojima upravljaš svim mogućim funkcijama sistema iz svog naslonjača.

Žarulje za projektor i baterije predstavljaju potrošni materijal, ali su svejedno neophodan element kućnog kina te pri kupnji toga moraš paziti da pašu tvojem uređaju.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka