Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Vrsta proizvoda

Škare, skalpeli

(5 proizvoda)

Pri izboru škara i skalpela ponuda je tako široka da se mnogi susreću s problemom odabira. Srećom, ovdje proizvode možete pregledati i međusobno ih usporediti pa će odabir i kupovina biti mnogo lakši.

Među škarama ćeš naći sve od klasičnih metalnih do dekorativnih ili krojačkih škara. Možeš potražiti i uredske škare koje imaju posebno oblikovane ručke za držanje. To je posebno dobro ako morate dulje vremena rezati i držati škare u rukama. Možeš izabrati škare koje imaju gumirane ručke čak i one koje su namijenjene ljevacima. Ako trebate precizno rezati, primjereniji od škara bit će skalpeli.

Mlađe ćete razveseliti klasičnim školskim škarama, dječjim škarama i dekorativnim cik-cak dječjim škarama. Krojačke škare namijenjene su rezanju platna i različitih materijala, a kako bi dugo ostale oštre preporučeno ih je koristiti samo za rezanje tkanina. Potražiti možete i škare za brzo rezanje, a korisne ponekad mogu biti i škare koje se mogu sklopiti i pospremiti na sigurno.

Pri izboru škara pripazite na materijale kojima su namijenjene i pripazite da li su primjerene za upotrebu dešnjacima ili ljevacima. Možeš izabrati škare od različitih materijala ili kombinacija materijala, najbolje su one od nehrđajućeg čelika.

Skalpeli su također dobro i praktično pomagalo. Na raspolaganju su olfa skalpeli, skalpeli za otvaranje pisama, skalpeli s rotacijskim rezačem za točnije rezanje(sistem Patchwork) te kuhinjski skalpeli.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka