Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Memorija

Diktafoni

(1 proizvod)

Kupuješ novi diktafon i ne možeš se odlučit za najprimjerenijeg? Radi se o osjetljivoj tehnologiji koja se razlikuje od modela do modela, raspon kvalitete je vrlo širok. Za korisnike koji su manje zahtjevni primjereni su i oni jeftiniji, no ako diktafon upotrebljavaš za neki odgovorniji rad vrijedi truda i detaljnog pregleda ponude. Zato prije kupnje provjeri različite proizvode i međusobno ih usporedi.

Na raspolaganju su primjerci različitih proizvođača, međusobno se razlikuju po dužini snimanja i različitim tehničkim karakteristikama koje su navedene pri svakom modelu posebno.

Također se razlikuju po dimenzijama i težini iako to za te proizvode nije od primarnog značaja. Važnije je koliko je osjetljiv mikrofon odnosno koliko je razvijen sistem inteligentne eliminacije šumova u pozadini. U praksi to znači sposobnost diktafona da se usredotoči isključivo na zvuk koji želimo snimiti, a ne na nepotrebne šumove i remeteće zvukove.

Praktički svaki diktafon ima izvor punjenja to jest bateriju, USB priključak kojim ga povezujemo s kompjuterom, memorijsku karticu gdje se spremaju snimke te utor za slušalice.

Diktafoni su namijenjeni snimanju razgovora ili izjave koju želiš kasnije upotrijebiti u izvornom obliku. S obzirom na okoliš u kojem uređaj koristiš, odluči koliko kvalitetan mora biti tvoj diktafon. Snimanje iz veće udaljenosti ili u bučnim prostorima zahtjeva kvalitetniji diktafon iako je istina da ćeš tek u praksi moći vidjeti pravu (ne)kvalitetu.

Prikaži više
Savjeti 0
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka