Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Vrsta materijala

Ostala glazbena oprema

(3 proizvoda)

Pri izvođenju glazbe iznenadio vas je sitan, ali neočekivan kvar? Dodatne opreme u glazbenom svijetu ima na pretek i povremeno treba zamijeniti tek naizgled nevažan dio, ali za upotrebu glazbene opreme, uglavnom, ključan element. Kako biste se na vrijeme pobrinuli da vaši nastupi i upotreba glazbene opreme protekne neometano provjerite ponudu i izaberite na vrijeme rezervne dijelove za svoju glazbenu opremu.

Lako ćete pronaći različite vrste materijala poput raznih kabela ( za povezivanje instrumenata, kabeli za mikrofone, zvučni kabeli i dr.), a osim kabela naći ćete i različite žice, konektore, multicore kabele, trzalice i brojnu drugu potrošnu ostalu glazbenu opremu.

Kabeli koji su vam na raspolaganju imaju različitu namjenu i ovisno o tome dolaze u različitim oblicima, sa različitim nastavcima, i dužinama. Kabeli su važan dio glazbene opreme, pomoću njih povezujete različite dijelove opreme pa je njihova upotreba uobičajena i važna. Izaberite kabele za mikrofone i instrumente ili one koji su namijenjeni postizanju specifičnih efekata. Tu treba spomenuti i razne konektore i multicore kabele koji su pravi primjer potrošne ostale opreme.

U glazbenoj produkcije postoji cijeli niz manjih, na prvi pogled nevažnih, ali ipak ključnih stavri. Žice za gitaru su možda najvažniji dio gitare, a međusobno se razlikuju po materijalu od kojeg su napravljene i po vrsti gitare za koju su namijenjene. Razlikujemo najlonske (plastične) i metalne žice. Plastične žice se koriste na klasičnim gitarama, a metalne se stavljaju na električne i akustične gitare. Neizostavan potrošni materijal je i trzalica za gitaru. Za njegu gitare možete koristiti različita sredstva za održavanje drva, lak ili sl. Takva oprema nije nužna, ali nejno korištenje će produljiti životni vijek instrumenta.

Budite pažljivi oko odabira ostale glazbene opreme, provjerite koja odgovara vašem instrumentu, a posebno pažljivo birajte kabele koji zbog raznovrsnih nastavaka imaju i raznoliku upotrebu.

Prikaži više
Savjeti 0
3 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka