Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Rezači papira

(3 proizvoda)

Jesi li i ti jedan od onih koji imaju problema s ravnim rezanjem papira? Želiš napraviti čestitku, ali ne možeš škarama izrezati pravokutnim s ravnim stranicama? Rješenje za tvoje probleme se skriva u šarolikoj ponudi različitih proizvoda napravljenih upravo za tu namjenu. Prije odluke o kupovini pregledajte našu kategoriju rezača papira i izaberite najbolji model.

Različiti rezači namijenjeni su rezanju različitih veličina papira ili čak kartona. Najmanji i najjednostavniji su bez rezače podloge i obično omogućuju samo jedan način rezanja. Rezaču podlogu na kojoj su označene dimenzije različitih listova papira možeš kupiti naknadno, no većinom je to sastavni dio svakog rezača. Što je veća rezača ploča, veće formate možeš na njoj rezati.

Većina rezača omogućuje više načina rezanja: ravno, valovito, jednakomjerno, a mogu vam koristiti za bušenje i slaganje papira. Najviše se koristi ravno rezanje, a drugi načini dobro dođu u posebnim prilikama kao kad npr. želite napraviti čestitku, pozivnicu ili kakav drugi proizvod od papira.

Rezači su vrlo oštri i zato je bitno da ih se zaštiti posebnim sigurnosnim mehanizmom koji će prepriječiti moguće nesreće. Neki bolji i profesionalni rezači su vrlo veliki i zato govorimo o rezačim stolovima. Prije izbora rezača razmisli o tome imaš li dovoljno prostora za spremanje uređaja.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka