Ljepota i zdravlje

Ljepota i zdravlje

Pitaš se kako do njegovane kože i čudesne kose? Kupuješ novu britvicu i ne znaš koju izabrati ili se pak želiš pobrinuti za zdraviji život? Svatko želi biti zdrav i njegovan, zato se pobrini za kvalitetnu njegu i probudi ljepotu u sebi! Prije kupnje provjeri kompletnu ponudu proizvoda i tako si pojednostavi konačnu odluku.

U kategoriji Ljepota i zdravlje možeš birati među raznolikim proizvodima aparata za osobnu njegu, zdravlje, hrane i pića, kozmetike i higijene, ljekarne, nakita i modnih dodataka te optike.

Ukloni preduge i neželjene dlačice na tijelu aparatima za šišanje kose, britvicama i depilatorima. Frizuru oblikuj aparatima za oblikovanje kose i fenovima te se pobrini za zubnu higijenu uz pomoć proizvoda iz široke ponude četkica i tuševa za zube. Birati možeš i među različitim perikama i ulošcima s kratkom, srednjom ili dugom kosom ili se radi promjene odluči za novu boju kose. Lice njeguj kremama, losionima i različitim maskama te naglasi svoje atribute šminkom, a nemoj zaboraviti na izbor primjerenog mirisa.

Provjeri i raznolike inhalatore, masažne aparate, mjerače krvnog tlaka i vage s digitalnim ili analognim prikazom težine te s se time pobrinu za zdravlje i blagostanje. Za kvalitetniju prehranu se možeš pobrinuti zdravom osnovnom hranom i dodacima za prehranu, a opustit se možeš uz raznoliku ponudu piva i vina.

Ako treba opremiti ormarić za prvu pomoć, nemoj zaboraviti na razne obloge, zavoje, sredstva za dezinfekciju i lijekova za razne zdravstvene probleme. Možeš birati među melemima, čajevima, gelovima, kapima, sprejevima, tabletama i drugim pripravcima.

Da bi pogled na svijet bio čim jasniji, provjeri ponudu naočala i leća, a svoje samopouzdanje povećaj modnim dodacima poput torbica, privjesaka, prstenja i ručnih satova s analognim ili digitalnim prikazom vremena.

Prikaži više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka