Rezalice i sjeckalice

(85 proizvoda)

Tražiš li kuhinjski uređaj koji će ti omogućiti jednostavan način rezanja tvoje omiljene hrane, kao što su meso, mesni proizvodi, mliječni proizvodi i povrće? Sjeckalice i rezalice predstavljaju svestrani dodatak koji se može naći u većini kućanstava i znatno olakšavaju pripremu omiljenih jela. S obzirom da na tržištu postoji velik broj raznih sjeckalica, prije kupnje provjeri cijelu ponudu različitih modela i olakšaj si izbor. Postoje različite vrste rezalica - salamoreznice, mesoreznice te univerzalni rezači koji su pogodni za pripremu raznih jela.

Ovi uređaji su razlikuju prema snazi koja se može kretati od sto do nekoliko stotina vati, pa o tom podatku ovisi učinkovitost rezalice. Oni se također razlikuju po svojim podesivim lopaticama, koje se može nagnuti ili biti ravne. Pri odabiru rezalice posebno je važno provjeriti određene tehničke karakteristike prije kupnje. Većina rezalica je opremljena sa zaštitom za prst i sigurnosnom sklopkom, tako da možeš izbjeći bilo kakvu ozljedu. Saznaj da li se odabranom proizvodu također može skinuti oštrica, jer na taj način možeš bolje voditi brigu o čistoći, zatim da li nudi mogućnost elektronske regulacije te da li ima dodatne značajke, kao što su posebne prilagodbe za rezanje sira.

U ovoj kategoriji možeš pronaći veliki izbor sjeckalica, koje su neizostavan pribor u svakoj kuhinji. Mnoge namirnice sadrže luk, češnjak i druge namirnice za čije rezanje možeš potrošiti puno vremena. Stoga se preporuča da se odlučiš za kupnju kvalitetne sjeckalice koja omogućuje brzo rezanje povrća i druge hrane, a time i ubrzava pripremu obroka. Sjeckalice se razlikuju ovisno o volumenu, ali i ovisno o snazi i broju brzina. Većina sjeckalica ima dvije brzine, mogu također imati i različite dodatke i nastavke za jednostavniju primjenu i dodatne funkcije.

U ovoj kategoriji pored rezalica i sjeckalica možeš pronaći i mlince za kavu. Mlinac za kavu se nekad redovito koristio, a danas da još uvijek koriste veliki ljubitelji kave. Mnogi kavoljupci su mišljenja da nijedna kava nema tako dobar okus kao ona koja je prije pripreme napitka svježe samljevena.

više
Savjeti 0
85 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka