Squash

(0 proizvoda)

Kupuješ opremu za squash, ali ne znaš što odabrati? Izbor je vrlo raznolik i da bi izbjegao pogrešnu odluku, savjetujemo ti da prije kupovine međusobno usporediš različitu opremu za squash.

Među opremom možeš naći squash rekete, loptice i igraće komplete. Pri kupnji opreme za squash najvažnije je odabrati pravi reket. Reketi se razlikuju s obzirom na debljinu okvira - deblji okvir pruža više snage i stoga je prikladniji za početnike, a tanji nudi veću kontrolu pa je namijenjen profesionalcima. Osim toga, oni se razlikuju ovisno o vratu reketa, koji može biti otvoren ili zatvoren, o čemu ovisi i idealno mjesto udarca.

Prilikom odabira reketa važna svojstva su uravnoteženost (više snage osiguravaju reketi s većom uravnoteženosti), napetost (veća napetost daje više kontrole), i težina koja može varirati od 100 do 200g. Ako si više od početnika u squashu ili želiš ubiti više muha jednim udarcem, odaberi igraći komplet koji sadrži svu potrebnu opremu za ugodnu igru.

više
Savjeti 0
0 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka