Muške sportske majice

Jesi li odlučio započeti s aktivnijim životom, ali nemaš pojma kakvu sportsku majicu odabrati? Ili sa sa sportom već aktivno baviš i samo trebaš nekoliko dodatnih komada? Svaki profesionalni sportaš i zagrijani rekreativac može ti reći da je izbor prikladne majice vrlo važan, jer će tvoje sportske aktivnosti učiniti mnogo ugodnijima. Da bi izbor bio jednostavniji, preporučujemo da pogledaš cijeli asortiman koji se nudi i na taj način izbjegneš brzopletu kupovinu.

Svaka majica nije pogodna za svaki sport, što je posebno bitno u nekim sportskim disciplinama u kojima tijelo luči više znoja (biciklizam i trčanje). Posebna se pažnja posvećuje upravo majicama za trčanje i biciklističkim majicama. Biciklistička majica obično sadrži i dodatne džepove te je jako uska, čime je moguće postići veću brzinu. Majice za trčanje su izrađene od posebnih materijala koji se posebno brzo suše, za razliku od konvencionalnih pamučnih majica, koje su inače vrlo ugodne za nošenje, ali se sporo suše.

Posebno su važne majice koje nosimo u hladnijem razdoblju jer istovremeno štite tijelo od pothlađivanja, pazeći pritom da se materijal od znoja brže suši. Majice dugih rukava su pogodne za nošenje u hladnijim danima ili u slučaju kada se sportskim aktivnostima bavimo u hladnim dvoranama. Majice s kratkim rukavima su pogodne za cjelogodišnju upotrebu u zatvorenom prostoru ili za vrijeme toplijih dana u prirodi.

više
Savjeti 0
Na Idealno.ba aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak

User: 54.156.85.167 2063999828

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si