Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Muške natikače i sandale

(1355 proizvoda)

Sandale, natikače i japanke su posebno popularne kod muškog spola, koji se ljeti teškoodluči na zatvorenu obuću. Otvorena obuća je pogodna za gotovo svaku prigodu, osim za poslovne sastanke. Njena karakteristika je prozračnost i jednostavnost korištenja.

Posebno popularne su japanke, koje se jednostavno obuku, a izrađene su od raznih materijala, uključujući plastiku, pluto, druge umjetne materijale i kožu. Kožne japanke se posebno preporučuju za ljude koji su osjetljivi na sintetičke materijale.

Za one koji ne vole japanke, prikladne su natikače, koje su posebno jednostavne za nošenje, a izrađene su od materijala poput pjene, kože, plastike i drugih. Među njima su dobro poznate kroksice, koje su osobito popularne za nošenje oko kuće, na radnom mjestu, a pogodne su i za hodanje u moru.

Osobito korisne tokom ljeta su sandale, koje su prozračne poput japanki i natikača, ali ipak nude puno prikladniji oslonac za stopalo. Razlikujemo različite vrste sandala, neke su pogodne za svakodnevno nošenje, a često su izrađene od kože i drugih prirodnih i prozračnih materijala. Za takve sandale često je potrebno odvojiti malo više novaca, ali tvoja stopala će to sigurno cijeniti.

Posebna vrsta sandala su sportske sandale, koje su izrađene od nešto mekših materijala, koji bolje drže stopalo te nude dodatnu potporu. Često umjesto vezica imaju čičak, a posebno su pogodne za izlete u prirodu i osvajanje nižih, blažih uspona.

Prikaži više
1355 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka