Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Za konzolu

Vrsta dodatka

Boja

Oprema za igraće konzole

(7 proizvoda)

Tražiš li opremu koja će poboljšati kvalitetu igranja video igrica? Možda imaš premalo prostora za spremanje i trebaš dodatnu memorijsku karticu, ili ti se pak slomio kakav dio koji ti je neophodan pri igranju? Provjeri što sve možeš naći između proizvoda te si olakšaj odluku.

U ponudi su dodaci za sve vrste konzola, od različitih modela PlayStationa do Nintenda. Odabrati možeš Sony-ev spremnik za 12 igara, memorijske kartice, vanjski hladnjak za Xbox 360 i slušalice s mikrofonom za komunikaciju s ostalim igračima koje su kompatibilne sa Xbox sustavom. Kako bi ti igraća konzola bila dostupna cijelo vrijeme, kupi klasičan adapter, punjač za punjenje modela PSP u autu ili prijenosni punjač. Za Play Station Move možeš potražiti nastavak za pucanje, koji je idealan za one koji obožavaju FPS igre.

Kompletom sa zaštitnom kutijom, slušalicama, krpicom za čišćenje, dvjema kutijama za igre i dvjema olovkama možeš obogatiti svoj Nintendo DS ili možeš izabrati samo metalnu kutijicu sa stylus olovkom. U ponudi su i dodaci za Wii Fit, primjerice zaštitna prevlaka ili punjač baterija. Za konzolu Wii možeš potražiti i daljinski upravljač Nintendo Wii Remote, Speedlink senzor, tenis set koji uključuje dva obojana reketa ili sportski set s palicom za bejzbol, teniskim reketom i palicom za golf.

Za zaštitu igraće opreme od prašine i udaraca, odaberi silikonsku zaštitu za upravljače konzole Wii ili silikonsku torbicu za PlayStation Vita. Kod prenošenja konzole dobro dođe i prijenosna torba, u kojoj ima mjesta i za dodatnu opremu.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka