Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Povećanje (x)

MIN MAX

Promjer leče (u mm)

MIN MAX

Dalekozori

(1 proizvod)

Za tebe su različiti pješački izleti i priroda idealno opuštanje od posla? U čarobnim pogledima možeš još intenzivnije uživati ako si kupiš dalekozor s kojim ćeš vidjeti i malene detalje.

Prije kupnje si provjeri raznoliku ponudu i izaberi dalekozor koji će tvojim izletima dodati najveću čar.

U kategoriji Dalekozori ćeš naći različite vrste dalekozora među kojima se nađe pravi model za svakog pojedinca. Među proizvođačima prevladavaju Nikon, Olympus, Praktica, Canon, Pentax i drugi. Glavni faktori na koje moramo paziti pri kupnji dalekozora su njegova težina i dimenzije (dužina, širina, visina).

Osim običnih dalekozora koji omogućuju gledanje područja s oba oka pogledaj si i monokularne dalekozore koji omogućuju gledanje samo jednim okom. Pri izboru pravog dalekozora je bitno pažljivo usporediti zoom koji određen proizvod omogućuje jer možemo naći zoom od 10 pa do 41 puta. Da bi dalekozor dobro legao u ruku omogućuje gumasta zaštitna prevlaka.

Za dugo i dobro djelovanje je bitno primjereno čuvanje i uzdržavanje dalekozora te si je zato dobro kupiti i nešto opreme kao što su etui, krpice za čišćenje i zaštitni pokrovi. Pažljivo ga treba i čistiti jer ga pregrube krpe mogu uništiti. Najbolje je koristiti krpice za čišćenje naočala.

više
Savjeti 0
1 proizvod
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka