Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Maks. širina svrdla (mm)

MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

Broj okretaja (u min)

MIN MAX

Težina (kg)

MIN MAX

Električne bušilice

(61 proizvod)

Kod raznih svakodnevnih poslova se stalno susrećemo sa raznim vrstama bušenja brojnih površina i materijala. Za bušenje je nepogrešiv i sve popularniji alat električna bušilica, koja podjednako zadovoljava zahtjevne i ne zahtjevne majstore. Izbor električnih bušilica je u prvom redu samo na tebi, te ovisi o tvojim potrebama, željama i znanju.

Kada koketiraš sa kupovinom novog kućnog alata ili želiš obogatiti svoju profesionalnu radionicu, detaljno pregledaj ponudu električnih bušilica i izaberi ultimativnu. Samo one sa funkcijom udarnog bušenja mogu obavljati sve vrste zadataka, prodiru i buše čak i kroz čvrste materijale, a tebi štede energiju, snagu i vrijeme. Također prije kupovine provjeri i koji je način zamjene svrdla, od čega je napravljeno i kako je opremljeno samo kućište električne bušilice. Prednost u raznovrsnoj tržišnoj ponudi je svakako i takozvana ergonomska ručka, koja omogućava bolji prihvat, stabilan i udoban prijem, tako da ne otežava i na usporava obavljanje posla. Neke električne bušilice u okviru svoje opreme nude i dodatne ručke koje osiguravaju bolju kontrolu nad bušilicom.

Prije nego što obaviš kupovinu na blagajni svoje električne bušilice provjeri, kakva je njena brzina bušenja i koliko duboko doseže u materijal. Tu su i njena veličina, težina i mogućnost skladištenja kao praktični elementi koji olakšavaju donošenje konačne odluke. Među širokom ponudom pored ostalog pogledaj i oznake i karakteristike električnih bušilica kao što su: napajanje, prethodno spomenutasnaga i mogućnost prilagođavanja nivoa brzine, pa brzina udaraca, širina svrdla, najveća dubina bušenja u drvetu, metalu i betonu.

Prikaži više
Savjeti 0
61 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka