Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Vrsta opreme

Boja

Za MP3 playere

(1 proizvod)

Fali ti neki dio opreme za tvoj MP3 player? Čim prije se pobrini da ga dobiješ i tako u cijelosti iskoristiš mogućnosti koje ti nude moderni playeri glazbe. Bez slušalica ili s pokvarenim slušalicama je naime tvoj player neupotrebljiv, zato si već prije kupnje pogledaj kompletnu ponudu i izaberi dio opreme koji ti fali.

Možeš birati između različitih dijelova dodatne opreme, na raspolaganju su ti slušalice, zvučnici, etuiji, kablovi, punjači i drugi dijelovi.

Slušalice mogu biti slušalice za u uši (earphones) ili oko glave (headphones). Slušalice za u uši su manje i praktičnije, često imaju silikonske čepove koji se prilagođavaju. Praktične su za vrijeme rekreacije, moraju se primjereno prilagođavati ušima, ali znaju biti smetnja. Slušalice za na glavu su veće, često prekriju cijelo uho, a često se koriste i kao modni dodatak.

Zvučnici za razliku od slušalica reproduciraju zvuk široj okolici. Najčešće su manji i praktični, a svejedno dovoljno glasni te zato primjereni za korištenje i u manjim i u većim prostorima.

Ako želiš paziti na svoj MP3 player mu moraš priuštiti primjeren etui. Na raspolaganju su različite torbice, maske i navlake koje će ga štititi od udaraca i mogućih oštećenja.

Kablove možeš koristiti za punjenje svojeg uređaja, ali i za povezivanje MP3 playera na primjer na televizor.

Pri kupnji slušalica namijeni svoju pozornost tome da slušalice što više odgovaraju tvojima ušima, a pri kupnji etuia na odgovaranje njegove veličine tvojem uređaju.

Prikaži više
Savjeti 0
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka