Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Kontrola glasnoće/volumena

Slušalice

(2 proizvoda)

Na poslu, u slobodno vrijeme, u teretani ili tijekom vožnje, slušalice su jedan od najčešće korištenih dodataka. Omogućuju ti slušanje omiljene glazbe, radija i drugih sadržaja. Ako kupuješ nove slušalice, na raspolaganju imaš širok izbor različitih modela koji se razlikuju ovisno o proizvođaču, cijeni, kvaliteti i vrsti. Prije kupnje provjeri široku ponudu različitih proizvoda i pojednostavi si odluku.

 

Vrste slušalica


Na tržištu su dostupne različite vrste slušalica:

  • In-ear slušalice,
  • bežične slušalice (bluetooth slušalice),
  • slušalice sa mikrofonom,
  • slušalice koje pokrivaju cijelo uho i isključuju vanjske zvukove (tzv. noise cancellation), i
  • slušalice koje se stavljaju oko vrata umjesto na glavu.

 

Možeš birati između raznih poznatih proizvođača od kojih su najčešći Sony, Philips, Skullcandy, Panasonic i Pioneer.

Ako puno putuješ i uvijek nosiš slušalice sa sobom, možeš birati između sklopivih slušalica koje su vrlo jednostavne za nošenje ili korištenje tijekom sportskih aktivnosti. Ako trebaš slušalice za igranje igrica ili komunikaciju s prijateljima na mreži, na raspolaganju su ti mnogi modeli slušalica s mikrofonom. Za ugodno slušanje bez nepotrebnih kablova, u trgovinama možeš pronaći razne modele bežičnih slušalica.

 

Kvalitetne slušalice su važne


Mnogi su ljudi razočarani kvalitetom slušalica kad se nalaze na nekom javnom mjestu, poput zrakoplova. Iz ovakvih iskustava postaje nam jasno da je kod odabira slušalica kvaliteta najvažnija. Prije kupnje slušalica za mobitel prvo razmisli za što i gdje ih namjeravaš najčešće koristiti. O tome ovisi koju vrstu slušalica trebaš odabrati. Potrebno je provjeriti frekvencijski odaziv slušalica o kojem ovisi kvaliteta reproduciranog zvuka.

U slučaju žičnih slušalica, ne zaboravi provjeriti duljinu kabela prije odabira. Kod bežičnih slušalica potrebno je znati podatak o udaljenosti do koje je moguće slušanje i broju sati rada baterije.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka