Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Torbice i ruksaci

(9 proizvoda)

I amaterski i profesionalni fotografi se susreću s dilemom izbora foto torbe. Ako i ti tražiš novu torbu za svoju opremu možeš birati u širokoj ponudi različitih proizvođača i vrsti torba. Odluka se možda na prvi pogled čini teška, no nije nužno tako jer si možeš prije kupnje pogledati kompletnu ponudu različitih proizvoda i olakšati si odluku.

U kategoriji foto torbi možeš birati između torbica, ruksaka i kofera, a odluka ovisi o načini fotografiranja i količini opreme koju ćeš nositi sa sobom. U slučaju da se fotografijom ne baviš profesionalno i nemaš puno opreme sa sobom su najprimjerenije torbice koje su ti na raspolaganju u raznim materijalima, bojama i veličinama – neke upravo toliko velike da samo fotoaparat stane, druge primjerenje za stavljanje D-SLP fotoaparata, dodatnih objektiva, blica i neke dodatne manje opreme. Posebna verzija su velike naramne torbe koje korisniku omogućuju da torbu ne mora odlagati kako bi uzeo opremu.

Ruksaci su primjereni za težu i opsežniju fotografsku opremu jer će se težina na leđima lijepo rasporediti što čini prenošenje opreme ugodnijim. Prije izbora ruksaka za foto opremu si razmisli o tome na kakvom ćeš terenu fotografirati jer dok fotografiraš trebaš ruksak ostaviti na podu te se može uprljati.

Treća su mogućnost koferi za foto opremu koji omogućuju brz pristup fotoaparatu i potrebnoj opremi. Primjereni su prvenstveno za putnike koji moraju brzo reagirati da ne propuste priliku za idealnu sliku.

Bez obzira na što se odlučiš prije izbora provjeri da nudi tvojoj foto opremi odgovarajuću zaštitu i da je torba napravljena od kvalitetnog materijala.

više
Savjeti 0
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka