Ostala foto oprema

Dobra foto oprema ključna je za stvaranje kvalitetnih fotografija – samo fotoaparat nije dosta. Za točku na i si nabavi dodatne dijelove s kojima će tvoje slike biti još bolje.

Prije kupnje si pogledaj ponudu raznolikih foto dodataka i izaberi one koje će ti najviše odgovarati.

U kategoriji Ostala foto oprema naći ćemo različite dodatke kao što su objektivi, otvori blende, okidači i digitalni foto okviri koji mogu biti lijep dar tvojim bližnjima. Glavne marke su Nikon, Canon, Sony i drugi.

Podvodni svijet, vodeni sportovi i druge aktivnosti zbog svoje ljepote zaslužuju dobre slike. Za dobro slikanje ne treba više kupovati podvodne fotoaparate s ograničenim brojem funkcija nego si jednostavno kupi podvodnu masku od polikarbonata koja je primjerena za korištenje do oko 40 m dubine. Podvodne maske naime omogućuju upravljanje svim funkcijama fotoaparata.

Često trebamo i daljinske okidače fotoaparata koji mogu biti bežični ili imaju do 1 m dug kabel kojeg uključimo u utor za dodatke. Okidači se posebno preporučuju pri fotografiranju noćnih slika, makro fotografije ili astrofotografije te u slučajevima kad ćemo teže osigurati čistu sliku. Okidači u ponudi su većinom dvostupanjski koji izoštre sliku ako gumb pritisnemo do pola i slikaju tek kada ga pritisnemo do kraja.

Bolju fotografiju omogućuju također popularni baterijski držači koji su opremljeni gumbom za vertikalnu fotografiju i pokriveni posebnim materijalima iz gume koji osiguravaju udobno i sigurno držanja. S donje strane držača se nalazi navoj za stalak ili za remen za zapešće. Na raspolaganju su također stalci za tlo (stativi) ili stalci za stol.

U ponudi pogledaj također adaptere za objektive različitih vrsta i oblika da se izabranim objektivima primjereno prilagode. Na objektiv za bolje fotografiranje namjestimo otvor blende s kojim reguliramo količinu svjetlosti koja padne na film. Oblikuju ju tanke niti namještene između leća u objektivu. Pogledaj raznoliku ponudu otvora blendi namijenjenih različitim tipovima i modelima fotoaparata odnosno objektiva.

U dodatnoj opremi naći ćete i mikrofone za video kamere, digitalne i standardne foto okvire, kabele, albume i drugo.

više
Savjeti 0
2 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)
® 2022 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka