Toaletne vode

Odabirete novu toaletnu vodu, ali zbog ogromne ponude na tržištu ne znate koju izabrati? Pravilan odabir mirisa ovisi o nekoliko čimbenika, a za jednostavniju odluku o kupovini, provjerite raspone cijene, pogledajte proizvode i međusobno ih usporedite s obzirom na brand, opis i cijenu.

U kategoriji Toaletne vode proizvode možete filtrirati ovisno o brandu i proizvođaču, ovisno o namjeni, odnosno spolu te s obzirom na cijenu. Zapravo, u svega nekoliko klikova možete doći do proizvoda skrojenih po vašoj mjeri. Problem kod odabira toaletnih voda je u tome što malo ljudi zna koja je razlika u usporedbi toaletnih voda i parfema. Svi mirisi, dostupni na tržištu, se po svom intenzitetu dijele na parfeme i toaletne vode. Parfemske vode sadrže 10-15 % parfema dok toaletne vode sadrže 3-8% parfema što ih čini i cjenovno privlačnijima.

Dakle, ako ste odabrali određeni miris koji vam se u obliku parfema čini preskup, potražite isti proizvod, ali u obliku toaletne vode koji bi trebao bolje odgovarati vašem budžetu. Prije kupovine razmislite u kakvim prilikama planirate nositi odabrani miris jer iste toaletne vode nisu prikladne i za svakodnevne prilike i za večernje prigode.

Tijekom kupovine toaletne vode proizvode nemojte birati s obzirom na privlačnost pakiranja, u obzir uzmite vlastitu osobnost i pokušajte utvrditi koji vam mirisi najviše odgovaraju – cvjetni, voćni, orijentalni...

više
Savjeti 0

Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Ne propusti

Prirodni miris Amber

u Alternativa za vas

od 17,97 km

Prirodni miris Rose

u Alternativa za vas

od 17,97 km

Prirodni miris Sandal

u Alternativa za vas

od 17,97 km

Prirodni miris Surya

u Alternativa za vas

od 17,97 km

Na Idealno.ba aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak

User: 54.156.85.167 242204974

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete