Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Lakovi za nokte

(22 proizvoda)

Tražite novi lak za nokte kojeg biste koristili za svakodnevno nošenje ili za neku posebnu priliku? Kako bilo, odabir se na prvi pogled možda čini jednostavnim, ali kada malo zagrebete ispod površine i otkrijete mnoštvo proizvođača, nijansi i specijaliziranih lakova ne čudi nas da ste u dilemi koji lak izabrati.

Preporučamo da krenete od boje. Razmislite u kojim prilikama planirate nositi određeni lak – u svoje slobodno vrijeme možete eksperimentirati sa raznim nijansama i vrstama lakova pa čak i načinima lakiranja i ukrašavanja noktiju dok ćete za razne poslovne sastanke i obaveze vjerojatno izabrati lak neutralne boje bez posebnih dodataka poput šljokica i drugih ukrasa. Za svakodnevno nošenje preporučamo vam nježne, neupadljive nijanse kvalitetnog laka za nokte koji se neće lako oštetiti i koje će biti lako održavati. Odvažnije među vama, mogu izabrati i tamne nijanse za svakodnevno nošenje, ali imajte na umu da će na takvom laku svako oštećenje još više doći do izražaja.

Prije kupovine laka za nokte obratite pozornost na boju puti, svjetlijem tenu pristajat će nježnije nijanse ružičastih, ljubičastih ili crvenih nijansi lakova za nokte, dok tamnijoj puti bolje pristaju i tamnije nijanse laka poput tamno crvene, tamno zelene ili smeđe. Puti koja je između tamne i svijetle pristajat će bakrene boje, narančaste, plave i ružičaste nijanse laka.

Razmislite i o tome koliko često planirate mijenjati nijanse laka za nokte jer o tome u velikoj mjeri ovisi potrebna kvaliteta laka za nokte. Ako lak inače mijenjate na dnevnoj bazi možete odabrati jeftinijeg proizvođača, ali ako vam je cilj da lak potraje na noktima što je duže moguće odaberite neki od skupljih proizvođača koji jamči dugotrajnost laka.

Prikaži više
Savjeti 0
22 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka