Posteljina

Odabir odgovarajuće posteljine može značajno utjecati na tvoje zdravlje, jer mnogi su podložni alergijama ili drugim zdravstvenim problema. U ovoj kategoriji osim posteljine možeš pronaći različite vrste pokrivače, jastučnice, setove posteljina, jastuke i razne zaštitne podloge. Pokrivači nude udobnost i služe kao dodatni izvor topline. Kao dodatak krevetu ili kauču također mogu biti dobar dekorativni element. Na Idealno.ba možeš birati između različitih materijala i funkcije pokrivača.

Većina nas je u djetinjstvu bila umotana u vuneni pokrivač domaće izrade. Naravno, ovi pokrivači bili su vrlo mekani i topli jer je vuna idealan materijal za hladne zimske dane. Budući da nažalost nemamo više vremena za sebe izrađivati pletene pokrivače, danas ih veliki broj možeš naći na tržištu, a dostupni su i oni izrađeni od različitih materijala.

Koje su karakteristike savršenog popluna? Budući da poplun obavlja više različitih funkcija, odgovor na to pitanje je višeznačan. Idealan poplun zimi grije, a ljeti hladi. On je mekan i debeo, ali ne prevruć i pretežak. Izrađen je od prirodnih materijala, a ne izaziva alergiju. Uz sve gore, lako se pere u perilici i brzo se suši. Ako želiš poplun koji zadovoljava sve ove uvjete, dobro pogledaj ponudu na Idealno.ba.

Posteljina je prvo što primijetiš kad uđeš u sobu. O njoj ovisi ukupan izgled spavaće sobe, ali i kvaliteta tvog sna. Kako bi sebi olakšao odabir najbolje posteljine prije kupovine, na Idealno.ba pročitaj upute koje će ti olakšati odluku za određeni set posteljine.

Jastučnice možeš kupiti u kompletu s posteljinom ili ih možeš ga kupiti odvojeno. Ova kategorija uključuje ne samo jastučnice za uobičajene jastuke, nego i za ukrasne jastuke. Veliki izbor različitih jastučnica na Idealno.ba sigurno će zadovoljiti i tvoje želje.

Čak i naše bake su znale da je ispod gornje plahte pametno imati još deblju plahtu kao podlogu. Tako je madrac bolje zaštićen od znoja i drugih nečistoća, ali ako se nešto prolilo, većinu toga upije plahta koja se može brzo zamijeniti i madrac ostaje čist.

više
Savjeti 0
323 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)
® 2022 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka