Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Perike

(0 proizvoda)

Trebaš periku da prikriješ ćelavost ili oštećenu kosu? Možda tražiš periku samo za neku posebnu priliku, tulum ili igru igranja uloga? U svakom slučaju, na tržištu su perike i ulošci za kosu različitih dužina i kvalitete i među njima ćeš sigurno naći nešto primjereno. Da bi bio izbor lakši, prije odlaska u trgovinu pregledaj široku ponudu različitih proizvoda.

Možeš birati između kratkih, srednje dugih i dugih perika različitih boja koja su napravljene iz različitih materijala. I ulošci za kosu su na raspolaganju u različitim dužinama, a najviše ih koriste muškarci i to zbog ćelavosti. Na tržištu možeš naći perike i uloške za kosu u prirodnih bojama koji su primjereniji za prikrivanje manjka kose i nošenje svakog dana te perike u upadljivim živim bojama kao što su na primjer roza ili ljubičasta koje su namijenjene nošenju u posebnim prilikama.

Ako periku ili uložak za kosu biraš za svakodnevno korištenje treba biti pažljiv sa izborom primjerene boje koja mora što više ličiti na prirodnu boju kose. Izabrana perika mora biti primjerena za šišanje i čišćenje jer jedino na taj način se možeš pobrinuti za higijenu i primjerene popravke. Kosa mora biti napravljena od kvalitetnih materijala (na primjer fine umjetne mase) koji na prvi pogled podsjećaju na pravu kosu. Prije kupnje se uvjeri da je izabrana perika prave veličine za tvoju glavu.

više
Savjeti 0
0 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka