SAVJET Slobodno vrijeme
13.11.2016. 09:45:56

IDEALNO.BA DOBRODOŠLICA

1/1

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Na pravom si mijestu!

Idealno.ba je vodeći bosanski portal za usporednu kupovinu i praćenje ponuda različitih web trgovaca. Potrošači na portalu mogu pronaći sve informacije koje su im važne u procesu kupovine te postati dio zajednice web kupaca koja omogućava oprezniju i pametniju kupovinu.

Idealno.ba je dio grupe Ceneje u koju su uključeni Ceneje.si, Jeftinije.hr i Idealno.rs, vodeći portali za usporedbu i praćenje ponuda web trgovina u Sloveniji, Hrvatski i Srbiji. Kada na Idealno.ba nađeš traženi proizvod, pod oznakom »Trgovine« možeš pogledati sve trgovce koje taj proizvod imaju u svojoj ponudi. Klik na logo trgovine preusmjerit će te u njihovu web trgovinu. Ako ne možeš odabrati proizvod, u svakom koraku pretraživanja za savjet možeš pitati korisnike foruma koji će ti rado pomoći u odabiru.

Neka Idealno.ba bude tvoja prva misao prije kupovine!

Na Idealno.ba ćeš pronaći:

- usporedbu cijena proizvoda u web trgovinama,

- forum, na kojem možeš brzo dobiti odgovore na svoja pitanja i pomoći drugim korisnicima,

- stručne testove proizvoda,

- usporedbu sličnih proizvoda prema njihovim karakteristikama,

- iskustva koje drugi korisnici imaju sa pojedinim proizvodima,

- objašnjenja tehničkih pojmova,

- vodiče za kupovinu koji će ti olakšati odabir.

 

Trenutno na Idealno.ba prikazujemo ponudu većine glavnih područja online prodaje: Audio & Video, Auto – Moto, Dom & Vrt, Erotika, Foto, Ljepota i zdravlje, Odjeća i obuća, Uredi i škola, Računalna oprema, Sport, Telefoni te Za djecu.

® 2021 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka